Frukostseminarie

Hej alla fina, har ni haft en bra onsdagsförmiddag? Min har varit intensiv från det att jag klev upp på morgonen och har redan hunnit med morgonträning, ett frukostseminarium och 2 möten när jag kom till jobbet haha Fullrulle eftermiddagen blev minst lika intensiv 🙂

Men jag passar på att skriva till er i min te-paus som är välbehövlig för att hinna andas och stilla hjärnan lite, när det är mycket tycker jag alltid det är lättare att fokusera om man stannar upp, andas och prioriterar sin to-do med det viktigaste först. Du kan faktiskt bara hinna med det du klarar av under en arbetsdag, du har 8 timmar på dig, så fokusera på det som är viktigast att få gjort först och ta allt annat sen. Det gör inget. Bättre att jobbet blir väl genomfört och du är stolt över det du gjort än att man skyndar sig igenom allt och presenterar ett halvtaskigt resultat. Kvalité över kvantitet, alla dagar i veckan 🙂

Frukostseminariet jag var på imorse på contentbyrån Appelberg var i alla fall väldigt bra och inspirerade, är glad att jag hann träna innan (mage, lite rumpa och cardio) och fick lite content-inspiration att ta med mig till jobbet från föreläsaren Staffan Ekengren som pratade om Scanias resa (där han jobbar). Väldigt intressant, fick hans bok också så ska bli kul att läsa den 🙂