Hur ser era komma-hem rutiner ut?

Hur ser er kommer-hem-från-jobbet-eller-skolan rutin ut? Jag har verkligen hamnat i ett upprepande mönster som jag faktiskt alltid ser framemot när jag kommer hem haha – jag byter om till myskläder direkt, kikar på Vanderpump Rules, efter det Masterchef och sen lite småjobb, sen är min kväll i princip komplett haha 😛 Det känns alltid lika mysigt att komma hem, pussa på älsklingen och käka middag framför dramaserier, dryga amerikanare i Masterchef USA och jobba för mina drömmar haha

När jag åkte till jobbet imorse efter träningen så blev jag så fascinerad över hur kanske 5 av 20 personer i tågvagnen blev så himla nyfikna när man hörde ljudet av en brandbil när vi stod stilla vid Sundbyberg station. De på riktigt vred och vända på huvudet, letade efter brandbilen och verkligen stirrade när den åkte förbi. Som att man bara måste titta för att det ljudet innebär något spännande. Är inte det lite märkligt ändå att man blir så intresserad av en tjutande brandbil som åker förbi haha Vem bryr sig liksom, det är ju tragiskt om det brinner men så intressant är det ju inte haha 😛 Som att man inte kan låta bli att titta när man åker förbi en bilolycka ?