En positiv tanke för dagen

Lite bilder från gårdagens H&M event som blev lite av en besvikelse :/ Hade väntat mig lite mer av ett mode-jippo än den lilla pyssel- och syhörna de hade satt upp. Sen fick jag inte heller hjälp med att göra om mina kläder då de tydligen bara hade tid för 10-15 minuters fix (något som inte stod på infon tråkigt nog) så fick tipset att göra det själv haha 😛 Men jag och Ludvig kikade lite snabbt på Bonniers utställning och hade det trevligt innan vi rörde oss hemåt 🙂

Hej allihopa!

Den här förmiddagen har gått i ett kan jag säga er så har inte hittat tid eller ens haft en sekund att tänka på att skriva dagens första inlägg för er, men nu när lunchen börjar lida mot sitt slut så får man passa på att skriva lite snabbt haha 😀 Hur mår ni idag? 🙂 Med mig är det helt ok, fick en rivstart imorse på jobbet och är tacksamma att jag byggde på min energi på gymmet med ett bra träningspass för rygg, biceps & mage. Hann inte med någon cardio tråkigt nog men får ta igen det imorgon 🙂 Vad för positiv tanke ska ni tänka på idag då? Vill ni ha ett tips? Om du ska fokusera på en positiv tanke idag tycker jag att den ska vara… Du kan mer än du tror.

Nej men nu är det dags att fortsätta beta av mina contentsidor, nu är det lite jul som ska prioriteras – mysigt 🙂