En ny vecka!

Hej på er  – är allt bra med er denna måndag? 🙂

Dags för en ny vecka att sätta igång som är full med möjligheter att grappa tag i och jag är peppad samtidigt som jag redan vill att det ska vara helg haha Känslorna och humöret är lite upp- och ner denna måndag och något säger mig att denna vecka kommer bli tuff. Men det är okej, då gäller det bara att förbereda sig mentalt för att det kan bli lite av en uppförsbacke och acceptera att det kan kännas lite motigt ibland. Utan motgångar så kommer man faktiskt inte framåt, även fast de kanske känns riktigt jobbiga för stunden 🙂

Men hur är läget mer er då? Ser ni framemot er vecka? 🙂

Jag tränade imorse, som vanligt, och fick mig en bra start på dagen trots att energin fortfarande inte har kommit till sin rätt, börjar bli lite larvigt känner jag att man är konstant trött oavsett hur mycket man sover, äter bra och är igång :/ Planerna för idag är i alla fall att beta av dagens jobbpass och sedan ta mig till Bonniers Konsthall efter jobbet för ett H&M event där jag ska styla om mina gamla kläder 😀 Det var först till kvarn och jag skickade in min anmälan 3 minuter efter att jag fick sms:et haha, inte konstigt att jag fick en plats då :’D Har ingen att gå med så antingen går jag själv eller så följer min ena storebror med, det skulle vara kul 🙂