Did someone say friday?

Hej hej allihopa – visst är det helt fantastiskt att det är fredag? 😀

Imorse var det riktigt tufft att ta sig upp ur sängen kan jag säga er, tror det varit det jobbigaste morgonen hittills då det kändes som att klockan var 3 på natten när larmet började tjuta haha Usch alltså, imorgon tänker jag verkligen sova ut! Men jag släpade mig ändå till gymmet för ett ganska svagt benpass som avslutades med att mörda magen lite med 4 övningar hehe, vill man starta dagen bra så är gymmet stället att vara på (jag ska försöka sluta tjata om det 😉 ) 😛

Men skönt med fredag, får riktiga höstvibbar idag och ser framemot att komma hem ikväll, duka upp något gott och kolla på en film samtidigt som jag skissar på version 3. Känner mig alltid som mest motiverad och fokuserad när jag tittar på en film samtidigt som jag jobbar, okej kanske inte alla gånger, men att bara sitta i tystnad och jobba gör mig bara uttråkad haha Undrar vad för fika jag ska köpa hem? Det kommer kännas så tomt hemma då älsklingen ska iväg på en halloween-kryssning hela helgen med ett stort grabbgäng, så för att slippa sitta hemma själv hela helgen så har jag bokat in en aw med fina Ava idag och sen middag hos päronen imorgon där jag även kommer sova över 🙂 Skönt att ha något att göra 🙂