Stirra sig blind

Har ni haft en bra dag alla fina? 🙂 Min dag har varit lite delad, lite upp- och ner om jag ska vara ärlig och väldigt lång. När jag väl gick från jobbet så kändes det som att klockan var typ 23 på kvällen haha Det är nog en sådan vecka tror jag, när det är mycket som ska göra så köttar man bara på utan någon uppfattning av tiden haha – skönt att det är fredag imorgon i alla fall 🙂

Jag håller just nu på att stirra mig blind på version 2 av min 3D-utskrift som jag håller i handen (är fortfarande helt fascinerad av det – så coolt alltså). Jag kan liksom inte komma underfund med om den är sne eller inte, ni vet när man är så insatt i något man själv skapat att man inte längre kan se vad som är ”fel” eller vad man måste förbättra haha Magkänslan säger att den är sne, men jag ser det liksom inte haha Det är svårt att skissa förbättringar på version 3 när man inte vet vad man ska förbättra… Haha det är nog för sent för att grubbla på det här känner jag, jag får kanske testa att vrida den 0,1-0,2 mm åt höger, då kanske det blir perfekt 🙂