Mål för november

Hej alla solstrålar – kan ni fatta att det är 1 november idag? 😀 Bästa månaden om ni frågar mig (mest för att jag fyller år i november 😉 ) men även för att det är en mysig månad överlag då det börjar bli riktigt ruggigt ute vid denna tiden = mer tid att spendera inomhus haha Hösten för mig är en tid att få saker gjort så jag välkomnar november med öppna armar 🙂 var på gymmet imorse, känns som att jag inte behöver berätta det för er längre då ni redan vet att jag är där varje morgon vid det här laget haha Men det gick bra och jag känner mig pigg och redo för dagen nu, så skönt med torsdag – snart helg!

Jag vet inte om jag inledde oktober med vilka mål jag hade för den månaden men tänkte att det kunde vara en rolig grej att göra inför varje månad, lite som en pepp för en själv att försöka uppfylla sina mål och som en motivation att faktiskt kunna checka av de mål man satt upp för sig själv 🙂 Tycker det är viktigt att ha mål i livet, stora som små, som tillsammans leder en in på sin rätta väg att gå. Sen om man tycker sina mål är lite för orealistiska – äsch, desto mer orealistiska och omöjliga de verkar vara desto bättre är målen – du ska sätta upp mål som skrämmer dig lite och som känns helt omöjliga att uppnå. Men inget är omöjligt bara du vill, så därför blir det bara extra roligt att sätta ett för högt mål och sen nå det. Den känslan kommer vara oslagbar 🙂

Mina mål för november är:

  • Färdigställa skalet till min idé – förhoppningsvis behövs det bara ytterligare 1-2 versioner innan det är precis så som jag föreställt mig!
  • Påbörja fas 2 med min idé, den mer komplicerade och mer invecklade biten med att koppla ihop en sändare med en mottagare, bland annat.
  • Ta tag i vår bokhylla som känns lite tom på böcker!
  • Bli mer snäll mot mig själv (är alltid ett mål hos mig då jag är min egna värsta mobbare!)
  • Publicera minst 2 v-loggar!
  • Bli bättre på att fota, vilket innebär att bli bättre på att fota ofta och ge mig tid till att ta bilder under varje dag.
  • Leva livet <3