1000-utmaning

God morgon i regnet – hur mår ni idag? 🙂 Vilket mysigt väder vi får njuta av idag, tror jag precis hann till kontoret innan det värsta regnet började ösa ner haha Ibland har man tur 😛

Jag känner mig stolt som tog mig iväg till gymmet imorse trots mördarpasset som jag körde med Linnea igår, hon hade sett en 1000-utmaning på Instagram där man kör 10 övningar med 100 repetetioner i varje, alltså totalt 1000 repetetioner under hela träningspasset hahaha Så vi körde squats, höftlyft, axlar, bicepscurl, tricepscurl, sit-ups, rodd, tåhävningar, armhävningar och bröstpress (inte i den ordningen 🙂 ). Det var så jobbigt och enda sättet att klara sig igenom alla 100 repetitionerna var att antingen köra med sin kroppsvikt eller de lättaste vikterna man hittade :’D Körde på med 3 kg och 5 kg som max och det kändes något rejält haha Det var en kul utmaning och det var roligt att träna tillsammans på ett smockat Odenplan – jag fattar verkligen inte varför man frivilligt tränar efter jobbet, speciellt på Odenplan där varenda litet hörn, maskin och vikt var upptaget haha Så omotiverande :’D

Träningsvärken har inte märkts av ännu, men den kommer garanterat komma smygandes väldigt snart haha Och då jag körde igenom ett ganska tufft rygg, biceps & magpass imorse så kommer den nog kännas i kroppen haha Blir kanske ett träningspass till idag med jobbet då de ska träna inomhus denna gång (har alltid haft som ursäkt att jag inte har träningskläder för utomhusbruk 😛 ) så kroppen kommer kännas extra mör idag haha