Nu är det fredag

Hej hej allihopa – nuuu är det äntligen fredag på riktigt haha Den här veckan har känts så lång, trött och tung att det nästan kändes som att helgen aldrig skulle komma, men snart är den här – bara några timmars jobb, sen tar jag en välförtjänt helg 😀

Hur har veckan varit för er då? Har ni också känt er lite påverkade av att det är nattsvart i mer än dygnets alla timmar (så deprimerande haha) och att man på riktigt jagar dagsljuset haha Vi på jobbat har pratat mycket om att vi borde ta oss ut mer för pauser eller under lunchen för promenader är så guldvärt just nu – dels för  friska luften, dels för att röra på sig så man vaknar till och dels för att få njuta av den gnutta dagsljus vi får nu till hösten haha 🙂 Får ge mig ut på en liten promenix sen 🙂

Imorse var det riktigt tufft att ta mig upp till gymmet, var nära på att skita i det idag men jag tog mig i kragen och körade lite styrka för mage, fokus på rumpa och lite cardio som avslutning. Det var inte mitt bästa eller mest effektiva pass men det är något med att bara vara på gymmet som får mig att vakna till. Mina dagar blir så annorlunda om jag inte tränar så att bara vara bland alla vikter gör mycket för mitt psyke 🙂