Fredag hela veckan

God morgon 😀

Hoppas ni har sovit bra och känner er redo inför denna torsdag, vad för möjligheter tänker ni ta vara på idag? 🙂 – För mig har det känts som fredag hela veckan, det har liksom legat en seg och trött atmosfär på jobbet som ger en känsla av att man jobbat intensivt i en hel vecka trots att det bara varit tisdag och onsdag haha. Så det här är en lång vecka med andra ord haha

Men då är det skönt att det är torsdag nu i alla fall så att det snart är fredag på riktigt, hehe, men är på kontoret nu och har börjat beta av dagens to-do lista som kommer bestå av möten, skriva texter, äta lunch tillsammans med marknadsteamet hemma hos Sandra (min marknadschef), hämta ut paket och sen dra hem tidigare för att filma inför söndagens MEDS testar, tror jag har kommit på något bra att filma som passar in nu till hösten/vintern – måste bara planera lite nu hur jag ska filma det för bästa resultat 🙂 Var på gymmet som vanligt imorse för ett benpass som gick bra så jag känner mig någorlunda helt okej pigg inför dagen nu – känner på mig att det kommer bli en bra dag idag där jag kommer få mycket gjort, både på jobbet och privat, det är härligt när man känner så. Lita alltid på magkänslan!