Wednesday

Gissa vem som äntligen har lämnat in både jackor och skor till kemtvätten/skomakaren? 😀 Jaaaag 😀 Fast nu när jag tänker efter så är det ganska onödigt att tvätta höstjackor när det kommer bli minusgrader till helgen, men då jackorna inte har fått en uppfräschning på väldigt länge så skadar det inte 🙂 Då är de i alla fall fräscha till våren sen haha Man får se det positiva i allt 😀

Vet ni vad jag har börjat bli sugen på att göra? 🙂 Ni följer väl MEDS på både Instagram och Facebook? För då har ni helt klart sett mina roliga ”MEDS testar” filmer som dyker upp varje söndag där jag testar olika produkter från vårt sortiment (undrar vad jag ska testa till på söndag?), och som faktiskt har gjort mig sugen på att fixa lite v-loggar själv, få in lite rörelse här på bloggen 😀 Det jag tycker är mest jobbigt är ju tanken på att prata framför kameran men nu när jag börjat bli lite varm i kläderna med att filma så känns inte nästa steg att prata så långt borta 🙂