Rivstarta dagen

Den här dagen fick sig en rejäl rivstart haha Morgonträningen gick jättebra imorse – blev fokus på axlar, rumpa, mage och cardio innan det var dags att göra sig iordning för jobbet, gick väldigt bra faktiskt och jag är glad att jag tog mig iväg trots att jag knappt kunde öppna ögonen imorse 🙁 Sen direkt på jobbet var det möte och att kicka igång jobbdagen med aktuell status och to-do för marknadsteamet. Kul!

Har betat av förmiddagen i en väldans fart idag och har precis haft min lunch (vart tog dessa timmar vägen haha), men hur har er morgon/förmiddag varit? 🙂 Does the day treat you well so far? 🙂 Jag har märkt att jag verkligen gillar att blanda in engelska i både text och tal, typ mer än vanligt och jag vet inte om jag nu börjar låta riktigt larvig och amerikaniserad, eller om det är lite charmigt ändå? haha Men sen så låter ju vissa saker bättre när man säger det på engelska än på svenska, och det kan jag inte vara ensam om att tycka haha 😛