Ständigt påmind

Hej på er 😀 Lite regnig tisdag idag och jag blir ännu en gång påmind om att jag måste ta mig till skomakaren för att klacka om i princip alla mina höstskor (+ kemtvätta några jackor!) haha Jag har sagt att jag ska göra det i snart 2 månader men det finns ingen skomakare eller kemtvätt i Jakobsberg och det gör att hela processen blir så mycket segare haha Dålig bortförklaring, jag vet haha, men får ta tag i det imorgon! Så direkt när jag kommer hem efter jobbet ska jag plocka upp allt från förrådet och be älsklingen ta med det till jobbet imorgon så vi kan åka till Barkaby och lämna in både jackor och skor för höstuppfräschning efter jobbet!

Sidospår haha, hur mår ni idag då? 🙂 Hoppas ni började er dag på bästa möjliga sätt med att starta dagen med något som får er att må bra och riktar era tankar rätt för att göra er så mottagliga som möjligt för dagens möjligheter – jag befann mig som vanligt på gymmet för styrka för triceps & bröst samt lite cardio och känner mig nu pigg och skärpt i huvudet! Ready for the day så att säga 😀 Btw så har min 3D-skiss redan blivit utskriven och jag har fått se bilder, dam nu tror jag verkligen att måtten och utseendet blev rätt 😀 Det är så cool!