Jordgubbsteorin

Den här dagen har varit riktigt seg, lite trög faktiskt och jag har känt mig trött i huvudet. Vettetusan vad det är men det känns som att jag inte sover tillräckligt samtidigt som att det känns som att sova är det enda jag gör när jag inte tränar och jobbar på med allt haha Har det något mer mörkret att göra kanske? Det faktum att det nu är kolsvart när jag lämnar hemmet på morgonen, sitter inomhus under dagens alla soltimmar och kommer hem när det är kolsvart så har jag nog hittat anledningen. Det är lite läskigt hur mycket det påverkar en – borde inte mitt eviga knaprande av D-vitamin de senaste 2,5 månaderna börjat verka nu? :/

Har börjat lyssna på en ny ljudbok nu också 😀 Avslutade ju Arianna Huffingtons bok Thrive förra veckan och lyssnade sedan på Comedy Queen av Jenny Jägerfeld (tror dock att det var en ungdomsbok haha men kul ändå 😛 ) och då jag kör varannan fiction och varannan inspiration/tips/motivation så har jag påbörjat Min Hemlighet av Petter Stordalen.

Har kommit in ca 20% i boken och tycker redan den är väldigt bra och inspirerande 🙂 Han har ett väldigt hälsosamt tänk till livet och entreprenörskap och jag gillar hans jordgubbsteori – ”du måste sälja de jordgubbar du har” – som en metafor för att du får jobba med det du har 🙂 Lite fyndigt, så som det är och så som jag känner med min idé – jag jobbar stenhårt med de resurser och saker jag har, och det är en väldigt bra början 🙂