Plocka ordrar

Idag har det gått bra på jobbet, så pass bra att nästan hela kontoret fick hoppa in på lagret för att plocka ordrar som strömmat in under dagen för att hinna få ut allt innan dagens slut – så jäkla kul alltså ? Och det är så kul att plocka varor, man går runt med sin vagn, sin checklista, gång efter gång och plockar vagn efter vagn och kanske spanar in egna eventuella köp (som kommer bli i veckan ?) haha Tycker det är så lugnande att gå runt och plocka – och vips så hade 2 timmar på eftermiddagen flugit förbi haha ?

Har såklart fixat massa content idag också, påbörjat två contentsidor, veckans sociala inlägg och fixat alla kampanjer – så en effektiv dag har det varit! Så kul att det är ett så blandat jobb man har ? Tänka sig att jag snart varit här i 4 månader, den här tiden har gått så fort – men det är som man säger, det går fort när man har roligt!

På tal om roligt så har jag kikat på hur min vecka kommer se ut och jag har bara träning, jobb på MEDS, jobb med min idé och 2 roliga saker att se framemot denna vecka, det är bra ändå 🙂 Tycker att vi punktar upp det för en tydligare översikt haha

  • Måndag: Morgonträning, jobb, skicka iväg version 2 av min idé till att printas ut i 3D och planera lite för mina sociala kanaler.
  • Tisdag: Morgonträning, jobb och fokus på företagandet.
  • Onsdag: Morgonträning, jobb och fokus på företagandet.
  • Torsdag: Morgonträning, jobb och fokus på företagandet.
  • Fredag: Morgonträning, jobb och träffa fina Hanna för att fira henne i efterskott 😀
  • Lördag: Jag och älsklingen åker till Kolmården för lite halloween-firande, det kommer bli så kul haha 😀
  • Söndag: Slappa, ladda batterierna, fixa matlådor osv. Söndagssysslor helt enkelt 🙂

Hur ser er vecka ut? 🙂