Monday and ready for a new week

Hej allihopa – jag hoppas allt är jättebra med er och att ni har haft en fin helg och är redo för en ny vecka 🙂

Med mig är det toppen, har haft en lugn helg som bestått av hemmafix (har beställt gardiner och prydnadskuddar nu 😀 ) och middag ute på en asiatisk restaurang i sjöstaden med Lukas och Jeaninne, och söta lilla Léonie såklart <3 Maten var väldigt god och sällskapet det bästa så man kunde inte be om en bättre lördagskväll 🙂

Men idag är det måndag och det är dags att börja bocka av saker på dagens checklista – var på gymmet tidigare imorse så att jag hann med både ett bra styrkepass för rygg & biceps samt cardio i 20 minuter (stolt över det!). Kände mig inte så stark idag men kände att träningen blev väldigt effektiv, och det är det viktiga för mig 🙂 Ska börja beta av dagens jobb to-do nu, men tänkte att vi även ska kika på hela dagens to-do 🙂

  • Morgonträning – check!
  • Beta av dagens arbetsdag.
  • Skicka iväg min justerade 3D-skiss version 2 för att printas (hoppas måtten blir rätt denna gång 😀 ) – check!
  • Planera veckans blogg- Instagram (känner att detta borde bli en söndagsgrej men denna vecka får det planeras idag istället 🙂 )
  • Se över veckan och vad jag har för planer och när 🙂

Jag avslutar detta måndagsinlägg med lite pepp för oss alla – livet är alltid i rörelse och det innebär att du inte alltid kommer vara på samma plats där du är idag, varje val du gör leder dig in på olika vägar och så länge du gör ett val som känns rätt för din magkänsla så kommer du hamna där du vill hamna. Det kanske inte sker idag eller imorgon eller om någon månad, men du kommer hamna där så länge du väljer att röra dig framåt och litar på din magkänsla.