På jakt efter gardiner

God morgon 🙂

Är så glad att det är fredag, är helt slutkörd i huvudet efter denna vecka då det varit så mycket intryck och känslor att jag behöver en ledig helg – inga planer är spikade ännu men tror det kommer gå åt lite tid för inredning och skiss på min idé 🙂 Mötte ju upp mamma igår för en tur i stan där fokuset var att hitta lite tee och ett par ljusstakar till henne och leta höstiga gardiner till mig. Det är väldigt svårt att bestämma sig för färg när det måste matcha övriga möbler i vardagsrummet (grå soffa, grå matta, brunt soffbord och mörkbruna möbler), jag vill få in en mysig känsla i rummet, mörka till det lite nu när det blir höst och det lutar nog åt att det blir mörkblått i sammet 🙂 Hittade en fin inne på Mio, men får ta med älsklingen dit i helgen så han får säga vad han tycker 🙂

Var så trött imorse att jag knappt kom upp till träningen, men envis som jag är så släpade jag mig ändå upp för ett helt okej benpass. Tänker kasta om träningen lite med start nästa vecka och köra mer HIT fokuserat för att chocka kroppen lite och få upp flåset under styrketräningen, och se till att komma upp tidigare så att jag kan hinna köra lite cardio på morgonen också 😛

Men men, jag hoppas ni har fått en fantastiskt start på er fredag, nu kör vi den här dagen!