Tre saker med dagen

Hej fina läsare, hoppas allt är jättebra med er <3

Dagen har kickats igång i rusningsfart med morgonträning (med fokus på baksida lår & rumpa, samt mage såklart), möte, kampanjer som ska köras igång imorgon, strukturera upp våra sidor och planering inför kommande inlägg på sociala medier – och nu är det helt plötsligt lunch haha 😀 Jag gillar när det är mycket att göra så att tiden bara flyger iväg!

Nej men hur mår ni idag då, mår ni bra? 🙂 Vad är era 3 saker som ni ser framemot med denna onsdag? 🙂 Det kan vara vad som helst, allt från att se framemot att gå sin dagliga kvällspromenad, att få läsa sin favorittidning eller att få lägga sig i en nybäddad säng. Stort som litet, vad ser du framemot? Tre saker 🙂

Mina tre saker är:

  • Jag ser framemot att få hem en grej som kommer bli så coolt att se 😀
  • Jag ser framemot att beställa hem ett par nya gardiner.
  • Jag ser framemot att lägga en ansiktsmask ikväll som avslut på dagen.