Bättre än inget alls

God morgon, god morgon 🙂

Har ni haft en bra start på dagen? 🙂 Redan tisdag och mina planer för dagen är att morgonträna och beta av dagens arbetsdag 🙂 Har verkligen kommit in i ett bra flow med träningen just nu, trots att jag knapp sovit något inatt så tog jag mig upp för att hinna med ett effektivt träningspass på 30 minuter. Bättre än inget och jag är glad att jag tog mig upp 🙂 Egentligen så behöver jag inte mer än max 45 minuter på gymmet innan jag känner mig färdig, jag har mina övningar jag kör och det går ändå relativt snabbt när jag väl kommit igång. Det gäller att vara effektiv på gymmet när man väl är där, att söla är bara tråkigt och tar onödigt mycket tid på morgonen 😛

Vad har ni för planer idag då? 🙂 Vad får punkter tänker ni checka av på er följa-mina-drömmar lista? 🙂 Varje litet steg man tar är viktigt för det stora hela och underskatta aldrig hur stort och viktigt det kan vara att t ex. skicka iväg ett mail, rensa bort ett onödigt tidsfördriv eller att satsa på att lägga sig tidigare. Varje beslut du tar kommer påverka målet och ett litet steg kan vara starten till något riktigt stort 🙂

Ha en fantastisk dag nu, så hörs vi lite senare när jag tänker dela med mig av mitt nya beroende – inredning 😀