Segstartad vecka

God morgon fina solstrålar – jag hoppas att ni har fått en fantastisk start på dagen och på veckan så att ni har energin och ert fokus på det rätta stället 🙂 En dålig start på dagen kan alltid vändas mot det bättre om man stannar upp, andas och försöker göra det bästa av situationerna som dyker upp. Men sen kan såklart vissa dagar stanna i det kaotiska kretsloppet, oavsett hur mycket man försöker vända det till något bättre. Då är det bara att rycka på axlarna, säga till sig själv att idag får bli en lite kaotisk dag och låta det vara så. Man har sina bra dagar och sina dåliga dagar, that’s life och det är ändå det som gör livet lite roligt 🙂

Så har min morgon varit, kaos haha Har råkat låsa mitt sim-kort utan att komma ihåg koden, har blivit irriterad på sl som gjorde att jag nästan missade bussen (som vanligt) och känner mig så trött idag. Knappt sovit något inatt så det blir en segstartad vecka för mig haha Tog mig ändå iväg till gymmet för ett rygg & biceps pass som gick väldigt bra, kände mig inte så stark men inte heller svag, utan jag var lite där mittemellan 🙂 Skön start på dagen i alla fall och jag får hoppas att dagen utvecklas till det bättre haha Annars så får jag bara acceptera att denna dag får bli en av de sämre dagarna i livet, and that is okey haha 😛