Filmmusik

Vad för musik brukar ni lyssna på när ni arbetar/pluggar? 🙂 Jag klarar inte av att sitta i tystnad och jobba, då blir jag helt ofokuserad och tappar mycket lättare koncentrationen än om jag har ljud omkring mig, men när jag lyssnar på musik (eller har en film i bakgrunden om jag är hemma – haha jag vet, sämsta jobb/plugg-ljudet ever :’D ) så blir jag mer inspirerad 🙂 Jag älskar verkligen hur musik har en sådan stor effekt på ens liv, den kan hjälpa en genom jobbiga stunder, känslor som går upp- och ner, hitta sitt fokus, hitta orken och bara känna sig varm inombords. Livet hade varit så tråkigt utan musik, så tyst och tomt.

Förut lyssnade jag mycket på house, dunka-dunka musik och pop, men jag kände att det var så svårt att fokusera med det, man blev ju så distraherad av att man började lyssna på låttexten istället för att jobba/plugga 😛 Men jag har hittat bästa musiken att lyssna på – filmmusik 😀 Just nu är det Hans Zimmers topplista som jag går igenom på Youtube och jag får gåshud när jag sitter och skriver mina contentsidor samtidigt 😀 Instrumental musik överlag tror jag är väldigt bra att lyssna på i sammanhang där man måste fokusera mycket, men det är något med filmmusik som är så häftigt, så storslaget och maffigt 🙂

By the way så har jag gjort något riktigt, riktigt coolt idag – första riktiga steget skulle jag nog vilja påstå, ni får veta vad det är när jag får hem det om någon dag eller två 😉