Notes.

God morgon!

Hoppas er morgon har varit energigivande för en bra start på dagen, kom ihåg att ni alltid kan rikta tankarna rätt om dagen kanske inte började som ni hoppats. Stanna då upp, ta några djupa andetag och visualisera dagen ni har framför er. Bryt ner dagen i smådelar, och välj ut minst en positiv sak med varje del. Fokusera på dom under dagen och ni kommer se att det är möjligt att ändra utgången för dagen genom att rikta sina tankar och fokusera på rätt saker. Häftigt va? 🙂

Var på gymmet som vanligt imorse, blev inte så sent på AWn igår (som var jättekul, Ölstugan var ett mysigt och lugnt ställe 🙂 ) så jag kände mig någorlunda pigg när larmet ringde imorse. Ville gärna sova vidare men jag vet att jag mår så mycket bättre av att träna att jag släpade mig upp och körde igenom ett bra pass för axlar, framsida lår och mage 🙂 Spånade fram lite företagstankar på tåget in till jobbet som jag har kladdat ner i mitt fina Notes. block och det är något otroligt härligt med att skriva ner sina tanker och idéer för hand. Det känns lite mer kreativt och storslaget på något sätt haha Så jag har alltid mitt block med mig för man vet faktiskt aldrig när sin multi-million dollar idea kommer dyka upp 😉