En sådan morgon

God morgon god morgon!

Har ni haft en bra start på dagen? 🙂 Min har varit både jättebra och lite halvt frustrerande haha Började min morgon på gymmet som vanligt för ett väldigt bra benpass, fokuset låg på baksida lår och rumpa och jag testade att köra utifrån samma upplägg som Linnea körde med mig i förra veckan när vi tränade tillsammans. Pusha musklerna rejält, öka i viktmotstånd och trötta ut dom så mycket som man kan 😀 Det ska man visserligen göra under varje pass, men jag är en expert på att fega och köra tungt på mitt sätt så ska bli kul att känna av träningsvärken imorgon 😛

Därefter gick det inte som jag ville haha, hade glömt min bh hemma, missade tåget, fick vänta 15 min på bussen i Årstaberg och är lite allmänt lost i huvudet idag haha Får skylla på att det är onsdag och att man är mitt-i-veckan trött hehe 😛 Hoppas ni har haft en bra start på dagen och att er dag blir fylld av inspiration och motivation till att skapa er det liv ni vill ha <3