Tisdag

Hej allihopa, hur mĂ„r ni idag? 🙂 SĂ„ hĂ€rligt med tisdag och planerna för dagen Ă€r att morgontrĂ€na (check pĂ„ den – det gick jĂ€ttebra, triceps och bröst fick sig en omgĂ„ng!), beta av dagens jobb, skriva om min affĂ€rsannons (fick en massa, okej typ 3 stycken, för mig halvt dryga kommentarer i en grupp vilket gjorde mig irriterad, sĂ„ ska skriva om min text helt enkelt), skissa pĂ„ affĂ€rsplanen och lĂ€mna över mitt nagelset som jag lyckades fĂ„ sĂ„lt – yeey för det 😀 NĂ„got positivt med dagen i alla fall haha nej men jag vet inte om det Ă€r jag som överreagerar, eller att det snarare handlar om att jag ogillar nĂ€r jag fĂ„r kritik som kĂ€nns helt onödig och helt orelevant för situationen haha 😛

Det Ă€r bara att shake it off som Taylor Swift sjunger i sin lĂ„t (vet ej visserligen vad lĂ„ten handlar om haha) men att shake it off lĂ„ter alltid som en bra idĂ©, skaka bara av dig all onödig negativitet som finns runtomkring och fortsĂ€tt röra dig framĂ„t istĂ€llet 🙂 Det Ă€r mycket roligare och bĂ€ttre att se saker och ting ur positiva ögon 😀

/ Emilia

You may also like

Kommentera