Tisdag

Hej allihopa, hur mår ni idag? 🙂 Så härligt med tisdag och planerna för dagen är att morgonträna (check på den – det gick jättebra, triceps och bröst fick sig en omgång!), beta av dagens jobb, skriva om min affärsannons (fick en massa, okej typ 3 stycken, för mig halvt dryga kommentarer i en grupp vilket gjorde mig irriterad, så ska skriva om min text helt enkelt), skissa på affärsplanen och lämna över mitt nagelset som jag lyckades få sålt – yeey för det 😀 Något positivt med dagen i alla fall haha nej men jag vet inte om det är jag som överreagerar, eller att det snarare handlar om att jag ogillar när jag får kritik som känns helt onödig och helt orelevant för situationen haha 😛

Det är bara att shake it off som Taylor Swift sjunger i sin låt (vet ej visserligen vad låten handlar om haha) men att shake it off låter alltid som en bra idé, skaka bara av dig all onödig negativitet som finns runtomkring och fortsätt röra dig framåt istället 🙂 Det är mycket roligare och bättre att se saker och ting ur positiva ögon 😀