Strukturera upp vardagen

God morgon alla fina solstrålar – är ni pepp för en ny vecka? Det är jag, känner mig extra inspirerad och motiverad denna morgon, som att jag kan ta mig ann hela världen och att jag känner mig extremt mottaglig för möjligheter just nu, som att jag bara vill springa och fånga in dom 🙂 Känns som att det behövs ibland, det där extra drivet som får insidan att bara sprudla av jävla anamma, som vill att en förändring ska ske nu och att man tänker ”nää, nu får det vara nog, nu ska det bli som jag vill!”.

Har varit lite lost de senaste veckorna, jag har varit peppad men samtidigt så omotiverad att jag knappt orkat försöka ta mig ann saker, man kan säga att jag varit väldigt ostrukturerad i mitt privata arbetssätt. Så nu tänker jag helt enkelt ta mig i kragen och get shit done med saker och ting! haha 😀 Jag ska försöka hitta fascinationen och glädjen i listor, att kunna bocka av saker under dagen och även ge mig tid till det jag vill, utan att egentligen bli stressad över tid eller frustrerad över att jag inte hinner. Det gäller bara att strukturera upp dagarna så går allt. Om jag lyckas träna innan jobbet så kan jag lyckas klämma in blogg,- Instagram- och företagsjobb under dagen också. Vill jag det så går det!

Vilket hårt inlägg det blev, en riktig rivstart på dagen och veckan, men nu kör vi 🙂 Tränade såklart imorse så känner mig extra pigg och redo för denna måndag, och nu är det jobb som gäller – hur började ni er måndag? 😀