Jag kan inte fega ur

Hej allihopa – så skönt med fredag, visst känns det lite varmare idag också? Blåsigt men varmare i luften, behövde knappt min halsduk imorse 🙂 En perfekt höstdag helt enkelt, love it!

Har ni haft en bra förmiddag? 🙂 Min har varit lite segstartad om jag ska vara ärlig, var på gymmet imorse för ett bra träningspass för triceps- och bröstmusklerna, men är lite slut i hjärnan efter en intensiv jobbvecka. Man märker verkligen att det är fredag och att man är mer än välförtjänt en ledig helg, som jag verkligen ser framemot. Ska träffa fina Ava efter jobbet idag för en AW som inledning på helgen och imorgon ska jag och älsklingen hänga med fina Isa på IKEA – så kul, älskar IKEA (om det inte är kaosmycket folk haha) 😀

By the way, fick ett meddelande från en tjej igår som pluggar till ingenjör och vill starta upp något – wow, vilken jackpot på en gång haha Men vi får se vad det leder till, för mig är även personkemin viktig (såklart haha) men magkänslan känns bra – så spännande 😀 Som jag skrev till min kompis tidigare idag så känns det här så verkligt just nu, som att jag nu inte kan fega ur eller backa tillbaka. Nu har jag ju skickat iväg annonsen och då är det bara att tuta och köra, och se vart detta kan leda. Faan så häftigt alltså, wow, det är nu det händer 😀