Omgång nummer 2

Har ni haft en bra onsdag hittills? 🙂 Min dag har rullat på i väldans fart, de senaste dagarna har gått så fort att jag ibland undrar vad jag har hunnit med då det känns som att en 8 timmars arbetsdag har flugit förbi på endast 2 timmar haha? Men jobbet går bra i alla fall, har fått rullning på den kreativa biten nu vilket känns så kul och jag har kanske fått några nya arbetsuppgifter och nytt ansvar också vilket känns så spännande – stort och nervöst såklart då jag inte kan något inom det haha, än i alls fall – men man utvecklas aldrig om man inte gör något som man inte kan 🙂

Har även skickat iväg ytterligare två annonser också till två nya Facebookgrupper – väntar fortfarande på att publiceras i Heja Livet! (antar att de har många som vill skriva inlägg där 🙂 ) och fick tråkigt nog två nej från två andra ställen, den ena var det visserligen inte så konstigt att jag fick ett nej från då de vände sig till högstadiet och yngre tjejer haha Men men, jag testade i alla fall och det är bara att hitta andra ställen att leta på 🙂

If you don’t try you never know what answer you are gona get!