En bra start på dagen

God morgon alla fina – idag känner jag mig sprudlande glad, magkänslan säger mig att detta kommer bli en bra tisdag av många anledningar och man ska alltid följa sin magkänsla, den vet bäst hehe 🙂

Körde igenom ett snabbt men effektivt träningspass imorse för triceps och bröst, snoozade liiiite för länge imorse så fick verkligen hålla ett högt tempo för att hinna köra igenom mina övningar, men då mitt träningsupplägg för triceps- och bröstmusklerna är något mindre än övriga muskelgrupper så egentligen så behövde jag inte mer tid än det jag hann med 🙂 Tråkigt att behöva stressa, men så blir det ibland 🙂

Men vet ni vad, jag lyckades beställa hem byxorna jag nämnde i detta inlägg 😀 Är såååå glad över det! Tog en chansning att kika på H&Ms hemsida på tåget till jobbet och voila, där var dom, med endast ett fåtal kvar i min storlek så jag klickade hem dom snabbt som tusan haha Yeey, de här byxorna är så olik mig men så snygga, så kul att man alltid utvecklar sin stil 🙂 Sen så fick jag mitt kamerastativ sålt imorse, så dagen har börjat på topp kan man säga 😀 Nu kan den bara bli bättre – så nu blir det jobb, lite företagsskrivande på lunchen och sen möta upp Linnea för träningspass nummer 2 idag. Nu kör vi!