Söndagsinspo

Hellu, värst vad den här söndagen har gått fort haha, visserligen så har vi varit ute och flängt lite idag men inte mer än att handla mat och göra ett sista tappert försök att hitta ett par sjukt snygga byxor jag vill ha, dessa, men de är slut överallt :'( Är så ledsen över det, men får väl hoppas att man ramlar över dom online eller i butik helt oväntat, när man minst anar det liksom 🙁

Ska strax börja förbereda inför veckan som kommer, har inget annat inbokat än träning, jobb och en träff med Isa till helgen (kanske träffa Linnea på tisdag) men vi tar dagarna lite som de kommer, det brukar bli bättre då 🙂 Men hur ska man bäst ladda inför veckan? Hm, jag tror det bästa man kan göra är att inte se det som att en hel arbetsvecka sätter igång igen utan att en hel vecka fylld med möjligheter väntar, att känna glädje över att ha någonstans att gå på morgonen eller vetskapen om att dagen kan bli precis som man vill. Fokusera på det som är positivt och kul istället, då blir måndag och en ny vecka inte så jobbig. Jag tycker det ska bli så kul med en ny arbetsvecka så jag längtar tills imorgon 🙂

Men först ska jag fixa matlådor och lägga ut lite grejer på Shpock, visserligen så blev det typ bara 4 grejer som var av värde haha men lägger upp annonserna här lite senare idag så ni kan se 😛