The fridayfeeling

Hej på er!

Har ni haft en bra start på dagen? 🙂 Visst är det så mysigt att det är höst ute, älskar att se de gula och bruna löven ringla ner mot marken och luften känns så frisk att andas in. Sen är det såklart hur härligt som helst att klä sig i mer lager på lager, dricka tee för att bli varm och inte känna ångest över att man vill stanna inomhus haha. Älskar verkligen den här tiden på året ❤

Men idag är det fredag och det är hur härligt som helst, har känt mig så trött den här veckan att en ledig helg är efterlängtad – har inga direkta planer förutom att ha biomys med älsklingen idag (ska se nya Johnny English filmen 😀 ), fota allt jag inte vill ha för att sälja på Blocket eller Tradera (skiter nog i att sälja på loppis då jag aldrig kommer iväg på en haha), klippa håret och färga ögonfransarna och sen ta det lite som det kommer 🙂

Vad är era planer för idag och helgen som kommer? 🙂