Rutinmänniska

Hej! Är så glad att det är dags för lunch –  är så hungrig haha

Men har ni haft en fin morgon? 🙂 Jag velade så himla länge om jag skulle ta mig upp till gymmet eller inte, var så jädrans trött att jag ville sova hela dagen men jag tog mig i kragen tillslut, släpade mig till gymmet och fick till ett väldigt kort men skönt träningspass (lite blandat träningspass med fokus på mage och axlar)! Min morgon blir ju fel om jag inte tränar, då är det som att något saknas och hela dagen hamnar i obalans 🙂

Så blir det nog när det kommer till vanor man fått in i sitt liv och sina rutiner, som blir en viktig och självklar del i sin vardag. Om man någongång missar eller inte hinner med den nya rutinen så känns det liksom… lite tomt. Kan ni hålla med i det? 🙂 Eller är det bara jag som är ett träningsfreak och inrotad rutinmänniska? ?

Planerna för idag är i alla fall jobb och att träffa fina Linnea en sväng, en härlig torsdag 🙂 Vad är era planer för idag? 🙂