Onsdag

Bilder från senast jag spelade in rörligt till bloggen, vilket var för kanske….. ett par år sedan? Långt hår hade jag i alla fall haha för långt, eller i alla fall för ostylat för att kunna vara så långt :’D

Drog hem lite tidigare från jobbet idag för att skapa lite content hemma för våra sociala kanaler, fick till totalt 4 olika material i både bildform och i rörligt så det ska bli kul att redigera och lägga upp det så ni får se, eller tja ni som följer MEDS såklart 😉  Tycker det är kul att jag får skapa rörligt material för jobbet för det hjälper mig att tvinga mig själv att bli bekväm framför kameran när det kommer till just rörligt, så ni kommer säkert få se mer rörligt här på bloggen framöver – Kul, eller hur? 🙂 Vill ni förresten se mer rörligt här på bloggen? 😀 Vad för typ av rörligt skulle ni vilja se då i så fall? 😀

Btw så har vi en grym tävling på vår Instagram just nu, du kan vinna ett sjukt bra skönhetskit från It’S SKIN – ett k-beauty varumärke, så in och tävla med er 😀 –> @meds_apotek 😀