Låg inspiration

God morgon på er!

Vilket mysigt väder vi har idag, riktigt höstväder haha Jag är ju alltid så osmart som aldrig kollar väderprognosen för nästa dag, så jag kände mig riktigt nöjd när jag tog mig till gymmet imorse i sneakers, min fuskpäls och utan paraply :’D Påminnelse till mig själv = börja kolla väderprognosen hädanefter! haha

Snoozade lite för länge imorse så blev ett ganska oeffektivt benpass imorse så känner mig inte helt nöjd då jag även kände mig trött och svag i kroppen, men glad att jag ändå tog mig iväg 🙂 All träning som blir gjord, är bra träning som jag alltid tjatar om haha 🙂

Annars så känner jag mig lite låg på inspiration just nu, som att jag är helt oinspirerad och har svårt att suga åt mig all den inspiration som ständigt är omkring mig. Försökte skriva ett blogginlägg igår där jag knappt kom förbi första meningen då jag inte visste vad jag skulle berätta för er, trots att jag kände att jag hade saker att dela med mig av. Usch, gillar inte när det blir såhär men man kan inte heller alltid vara en sprudlande inspirationskälla. Men det kommer nog tillbaka snart, kanske senare idag eller imorgon 🙂

Hur har er dag börjat? 🙂