Payday!

God morgon allihopa – äntligen löning, som jag har längtat efter denna dag i mer än 2 veckor haha :’D Har levt så snålt den här månaden då vi bokade ett hotell i Tokyo och köpt en ny bil, så frasen ”den 25e smäller det” har stämt så bra nu i september haha 😛 Nej nu ska det bli bättre koll på ekonomin och spendera mer genomtänkt, kan dela med mig av ett inlägg om mina tankar kring ekonomi om ni vill 🙂

Hur är det med er idag då? 🙂 Jag fick för mig att det var onsdag när jag vaknade haha, tog mig iväg till gymmet för ett skönt triceps-, bröst- och magpass som fick musklerna att bli helt möra och är nu på jobbet för att planera Meds sociala inlägg, bland annat. Älskar att ha ett kreativt jobb 🙂 Ska passa på att skicka iväg min annons till ytterligare 2 kanaler idag (väntar fortfarande på godkännande från Heja Livet!) och sen blir det att storhandla efter jobbet 🙂

Hur började ni er dag idag? 🙂 Har ni också börjat bära halsduk? Är ju så kyligt på morgonen nu ju 🙂