Monday and a new week

God morgon måndag och ny vecka, du är så välkommen!

Min morgon blev visserligen väldigt trögstartad haha har knappt sovit något inatt men lyckades släpa mig iväg till gymmet för ett helt okej pass för rygg & biceps, kände mig lite trött i kroppen men jag skyller på att det är måndag 😛

Men hur mår ni idag? Har ni haft en fin helg? 🙂 Vår helg har varit lugn, har inte gjort något speciellt förutom att vi tog en tur till Mio och IKEA i lördags för att hitta ett avlastningsbord att ha i hallen, samt en liten byrå med två lådor vi kan ha i hallen för extra förvaring. Vi hittade tråkigt nog inget som skulle passa, fast jag tror inte vi kikade så noga så blir säkert en tur dit igen till helgen 🙂

Har inga planer för veckan förutom träning och jobb (lite trist nu när jag tänker efter haha) så får se om någon kan och vill ses någon dag, nu när det är höst på riktigt så vill jag dricka te och mysa in mig i värmen 🙂 Vad är era planer för veckan? 🙂