Fredagsmorgon

God morgon!

Så härligt med fredag – jag älskar verkligen att jag nu kan ha samma härliga fredagskänsla som andra kontorsnissar, och känna att man är värd en ledig helg efter en intensiv jobbvecka! Helgen kommer bli lugn för vår del så ska passa på att rensa lite då jag är sugen på att sälja på loppis nästa helg, om vädret tillåter såklart 🙂

Lyckades släpa mig upp ur sängen imorse för ett träningspass och jag är glad att jag gjorde det för det gick så bra, blev ett blandat styrkepass som avslutades med lite cardio innan jag var tvungen att göra mig redo för jobbet. Jag segar dock väldigt mycket på morgonen så jag alltid kommer till gymmet senare än jag vill (varje minut räknas när man har ett tåg att passa!) så med start nästa vecka ska jag lägga mitt larm långt ifrån sängen så att jag måste gå upp. Jag gjorde så förut och lyckades ta mig upp i tid, men har tappat den rutinen lite på senaste. Men nästa vecka kör jag igen!