Hösten är här

God morgon, god morgon!

Visst har det blivit så mörkt på morgonen nu? Jag lämnar visserligen hemmet strax innan kl 6 på morgonen, men det är stor skillnad på morgonljuset nu från hur det var i förra veckan. Nu märker man verkligen att hösten är på väg med mörkret och kyla. Haha så dark det där lät haha Men jag ser framemot hösten, det och våren är ju bästa årstiderna enligt mig så jag ser framemot de kommande månaderna 🙂 Vilka är era favoritårstider? 🙂

Men hur mår ni denna höstiga tisdag då? Vad är planerna för idag? 🙂 Med mig är det bra, tränade såklart imorse och märker att jag har blivit starkare i triceps- och bröstmusklerna också (så sjukt kul när man märker av sin utveckling!) och försöker nu få wi-fiet på jobbet att vilja samarbete med mig. Det går upp och ner så kan inte riktigt få något gjort, bara det här inlägget tog sin lilla stund att skriva haha Men det är jobb som gäller idag och sen hem för att fota lite material till bloggen & Instagram – är det något speciellt som ni vill se i bildväg? Vad saknar ni på bloggen? 🙂