Monday and a new week!

God morgon måndag och god morgon allihopa, är ni peppade för en ny vecka? 🙂

Det är visserligen grått och trist ute (i alla fall i Stockholm) men vad gör det när man känner sig full av energi! Det kan kanske ha något att göra med alla endorfiner som har spridit sig i kroppen efter mitt grymma morgonpass (rygg, biceps, squats & mage – jag har blivit starkare!) så jag är glad över att det är måndag. En hel vecka med nya möjligheter väntar och efter mitt möte med Isabella Löwengrip i förra veckan har jag ett nytt mod inombords att våga testa en ny väg, men det ska jag berätta mer om i ett annan inlägg 🙂

Jag hoppas att ni har haft en bra helg, vår helg har varit lugn då vi är relativt panka just nu (redan haha men vi har betalat ett hotell i Tokyo denna månad så lite cash gick ju dit 😛 ), vi kände oss visserligen lite rastlösa men ibland behöver man ta det lugnt 🙂 Vi såg i alla fall älsklingens lillebrors hockeymatch, fönstershoppade lite i Mall of Scandinavia och tog en sväng till Lukas och Jeaninne igår för att hälsa på lite snabbt. Så en mysig och lugn helg blev det, det behövdes 🙂