Ett inspirerande event

God morgon!

Idag mår jag mycket bättre, fick en hög dos med inspiration och ny energi från Isabella Löwengrips AW på Diplomat igår, och jag har nog hittat vägen jag ska gå med min idé. Det var så himla härligt att hänga med Linnea och snacka ikapp om livet som hänt sen vi sågs sist och vi fick även en liten pratstund med Isabella igår där jag frågade om lite råd hur jag ska ta mig vidare – Följ din passion, ta allt i små steg då det alltid finns en lösning, hitta en businesspartner och ge aldrig upp! – så kan man summera hennes tips och det behövde jag höra. Jag ska berätta mer om mina tankar kring hennes tips och hur jag ska strukturera upp min plans i ett annat inlägg för nu är det jobb som gäller 🙂

Var på gymmet imorse för ett lite gott och blandat pass för alla muskelgrupperna och ska nu beta av dagens jobb. Gårdagens filmer ska klippas och nästkommande vecka ska förberedas så att man kan ta helg med gott samvete sen 🙂 Har inga direkta planer i helgen, vilket är jätteskönt då denna vecka har tömt mig på energi, så jag tar helgen lite som den kommer istället – mycket roligare när det blir mer spontant, men lite DIY kommer det i alla fall bli 🙂