En sån dag

God morgon!

Idag är tyvärr en sån dag där jag bara vill gå och lägga mig under täcket igen. Är inte alls på bra humör idag och jag vill på riktigt bara gråta då det känns som att allt bara jobbar emot mig och att jag måste kämpa 5 gånger så hårt för att ens få en bråkdel av det resultat som andra får. Jag känner mig bara så frustrerad idag, som att allt känns skit och det jobbiga är att när jag känner såhär så ska det alltid smetas ut på allt annat i livet också så att allt bara känns blä. Så typiskt mig, allt eller inget liksom med mitt mående, men idag är bara en sån dag som jag vill snabbspola igenom.

Var på gymmet imorse för ett ok benpass och är nu hemma för att jobba hemifrån. Ska skapa lite content för Meds idag så är hemma för att filma, fota och klippa. Skönt med ett jobb där man kan vara flexibel med vart man jobbar, så mjukisarna är på, frukosten uppäten och nu betar jag av dagens jobb to-do. Senare idag ska jag träffa Linnea för att gå på ett skönhetsevent – det kommer bli kul, det behöver jag idag!