Perfekt pendlingstid

God morgon alla fina – hoppas allt är jättebra med er 🙂

Jag landande på kontoret för ett tag sedan och har ätit frukost (kvarg, hembakat stekpanne-bröd, scrambled egg på äggvita och kalkon) och ser med spänning på tävlingen vi publicerade på både Instagram och Facebook precis. Den vill ni inte missa, så kika in vetja 😉 Tränade triceps, bröst, mage och lite cardio imorse och det gick faktiskt väldigt bra! Har inte direkt blivit starkare men jag fick en jättebra kontakt i musklerna och det är den känslan jag vill åt när jag tränar 🙂 Känner dock att jag är lite på väg ner i en svacka med mitt utseende igen (är visserligen alltid i en svacka när det kommer till det haha) så måste peppa mig själv på något sätt så jag inte deppar ihop allt för mycket 🙁

Nu när jag åker lite längre för att komma till lagret på jobbet så spenderar jag nu 30 minuter på tåget från Jakobsberg-Årstaberg och denna tid har blivit som min privata ”jobbstund” då jag har tid att både plugga körkort och jobba på min idé. Det är ju ett perfekt tillfälle att ta vara på så att man inte bara tittar ut genom fönstret i 30 minuter haha 😛 Så idag satt jag och skissade på lite olika looks och varianter till min idé men känner att jag faktiskt får köra på den grund jag har idag, printa den i 3D för att se om den funkar eller inte, och sen ta det därifrån. Jag behöver ju skalet först innan jag kan fokusera på nästa moment hehe 🙂