Morningworkout

Hej – hur mår ni idag? 🙂

Idag är jag glad och mår bra, endorfinerna från morgonens träning sprider sig i kroppen och jag känner på mig att även denna dag kommer bli toppen! Fick till ett grymt pass på gymmet som fick armarna att skaka och är glad att jag fick till åtminstone 15 minuters cardio på crosstrainern. Har inte tränat cardio på flera veckor då jag aldrig hinner det längre på morgonen (kan bara träna 1 tim och 20 min), men jag tänker att 15 minuter intensiv cardio är bättre än ingen cardio alls 🙂

Men tisdag idag och jag har höstkänslor i kroppen, vill bara mysa ner mig under en filt och dricka oändligt med koppar te samtidigt som jag jobbar på med alla mina projekt, lyssnar på en härlig ljudbok och inspirerar er. Vad tyckte ni om gårdagens inlägg om rädslor förresten? Kan ni känna igen er lite i det? 🙂