Morningworkout

Hej – hur mĂ„r ni idag? 🙂

Idag Ă€r jag glad och mĂ„r bra, endorfinerna frĂ„n morgonens trĂ€ning sprider sig i kroppen och jag kĂ€nner pĂ„ mig att Ă€ven denna dag kommer bli toppen! Fick till ett grymt pass pĂ„ gymmet som fick armarna att skaka och Ă€r glad att jag fick till Ă„tminstone 15 minuters cardio pĂ„ crosstrainern. Har inte trĂ€nat cardio pĂ„ flera veckor dĂ„ jag aldrig hinner det lĂ€ngre pĂ„ morgonen (kan bara trĂ€na 1 tim och 20 min), men jag tĂ€nker att 15 minuter intensiv cardio Ă€r bĂ€ttre Ă€n ingen cardio alls 🙂

Men tisdag idag och jag har höstkĂ€nslor i kroppen, vill bara mysa ner mig under en filt och dricka oĂ€ndligt med koppar te samtidigt som jag jobbar pĂ„ med alla mina projekt, lyssnar pĂ„ en hĂ€rlig ljudbok och inspirerar er. Vad tyckte ni om gĂ„rdagens inlĂ€gg om rĂ€dslor förresten? Kan ni kĂ€nna igen er lite i det? 🙂

/ Emilia

You may also like