Ny vecka

Photo by Peter Fogden on Unsplash

Hej allihopa – Hur mår ni denna måndag, är ni redo för en ny vecka med nya möjligheter och chanser att håva in er dröm som bara väntar därute? Det är bara ni själva som kan ta er dit, med ert driv, envishet och vilja. Och det bästa av allt är ändå att det aldrig är försent att chansa – men varför vänta, det är ju roligare att sätta igång nu!

Med mig är det bara bra, jag har verkligen tagit vara på en ledig helg för att ladda batterierna och jag mår bättre trots att jag är väldigt trött idag (valet höll mig vaken lite för länge trots att jag inte såg färdigt hela valvakan haha). Men dosen av inspiration och pepp är hög idag, har en så bra känsla inombords som säger att denna vecka kommer bli en bra vecka. En riktigt bra vecka 😀 Jag tänkte publicera mitt ”hej jag behöver hjälp med elektrodesign biten på min idé”-meddelande på exempelvis KTHs studentsida på Facebook senare idag och det kommer bli spännande. Kommer jag få något svar eller inte? Who knows, men man måste ju chansa för att ta sig framåt 🙂