// Torsdag //

God morgon 😀

Jag har skaffat ett nytt fodral till telefonen och jag tycker det är så irriterade att ”locket” är i vägen när jag ska ta kort :’D Man kan ju inte sätta den bakom för då skymmer den kameralinsen och den kan ju inte heller hänga löst bredvid för då är den ju halvt i vägen haha Vilket i-landsproblem, jag vet haha Typiskt såna småsaker som jag kan irritera mig på haha 😛

Hur mår ni idag förresten, har ni fått en bra start på er torsdag? 🙂 Jag var på gymmet som vanligt imorse för ett blandat träningspass som gick helt okej, tröttheten håller i sig och jag känner mig nog mer energilös idag än igår, så tråkigt 🙁 Men är det bara jag som har fått för sig att bara för att det nu är september och officiellt höst, så tror jag att det är kallt ute?! Det är ju fortfarande sommarvärme men jag har inbillat mig att det ska vara typ 13 grader ute så jag tar på mig både långärmat och en jacka när jag går hemifrån haha Är det bara jag som tror det ska vara kallt bara för att det är september eller är det en sorts förberedelse på den kylan som man vet ska komma? Who knows, who knows haha