Ut och in

Hellu everybody – är allt bra med er denna onsdag? 🙂

Imorse var jag så trött när jag skulle ta mig iväg till gymmet att jag satte på mig min träningströja ut och in haha :’D Märkte det halvvägs in i mitt benpass och tyckte det var så kul då jag inte hade märkt det förens då haha Känner mig dock så trött på sistone att det är tufft att ta mig upp på morgonen (är verkligen som en zombie haha) och de första 10 minuterna vet jag knappt vad jag heter :’D Har i alla fall bunkrat upp med vitaminer nu (bland annat järn och D-vitamin) så får hoppas att jag märker någon skillnad om ca 2 månader – segt att det ska ta sådan tid innan man märker någon skillnad 😛

Aja, onsdag idag och jag har inget planerat än att jobba och plugga inför körkortet. Lär mig just nu om högerregel och väjningsplikt, så spännande – får se om det blir ett körkort innan 2018 är slut 😀