Förändringar kommer ske

Hur behandlar denna onsdag er hittills? 🙂 Har dagen blivit som ni hoppats, förväntat er, bättre eller sämre, helt oväntad? Det roliga är alltid att en dag kan vända från att kanske vara helt hopplös på morgonen till att bli helt fantastisk på kvällen, och såklart tvärtom 🙂 Mycket kan förändra ens inställning under dagen och då är det viktigt att man inte dras med i negativa tankar utan istället hittar sitt lugn, tar några djupa andetag och skjuter bort det åt sidan 🙂

Min onsdag har rullat på i ett och det är skönt att min zombie-liknande energibrist från imorse har försvunnit – man har alltid något reservbatteri inombords som tur är haha 🙂 Jobbet har gått bra, har fått ny energi till min idé (är väl alltid lite smått frustrerad över att jag inte vet vad nästa steg ska vara nu när jag äntligen fått till en 3D-skiss) och har fortsatt min planering att förändra min blogg-layout!

Yes kära läsare, bloggens utseende kommer förändras inom kort och en grym webbdesigner jobbar just nu på en helt ny layout till mig 😀 Så spännande, men det är mycket som ska fixas så att jag blir helt nöjd och nu så bygger vi upp något från (nästan) grunden så att det kan bli exakt som jag vill 😀 Cleant, klassiskt, professionellt, power, inspirerande och snyggt kommer det blir! Gaah, vill se första utkastet nu – men det svåraste beslutet är helt klart valet av bild till headern…. vilken ska man välja? :/