Morgontankar

God morgon!

Tisdag idag och morgonen spenderades på gymmet för ett triceps- och bröstpass som gick helt okej. Kände mig inte lika stark idag som jag var på gymmet igår men något av det viktigaste att förstå när det kommer till sin träning är att kroppen har sina ups and downs när det kommer till styrka, och att en svag dag inte innebär att man är svag generellt.

Planerna för idag är att beta av dagens jobb och sedan fortsätta skissa i 3D på Tinkercad (har fått upp en första design – stolt!) och spana utbudet av just min idé. Har gjort väldigt mycket research men inte hittat exakt det jag vill skapa, men jag vet att det är viktigt att göra sin research regelbundet och hålla sig uppdaterad för att se vart den marknaden rör sig och vad som är nytt. Men jag undrar lite om man kanske ska bli en återförsäljare till något liknande man hittar? Eller tänka om kring designen och konceptet? Mycket tankar kring det här, för det jag vill göra är väldigt svårt att göra på egen hand men jag får ta ett steg i taget och vara uppmärksam på hur marknaden förändras och hur mycket jag klarar med de resurser och tid jag har.