Första veckan i september!

God morgon allihopa – ny vecka, ny månad och nya tag – nu kör vi!

Hur mår ni idag? Taggade för september månad? Nu är det officiellt höst vare sig man vill det eller inte, men jag är så pepp på denna årstid 😀 Den här tiden på året är absolut den bästa då det är den perfekta övergången från sommar till höst där det fortfarande är varmt, man kan dricka tee utan konstigheter, modet blir mycket mer stilfullt och man ser de fantastiska höstfärgerna långsamt komma fram. Älskar det, hösten och våren är mina favorit årstider, och jag kanske får skit för att säga det men jag tycker det är lite skönt att sommaren är förbi haha

Måndag idag och september är här, jag har sett att många har delat med sig av sina höstmål så tänkte göra detsamma – i ett annat inlägg då (måste först komma på vad jag har för mål haha) – har ni satt några höstmål ännu? 🙂 Var på gymmet imorse trots att det var så svårt att kliva upp ur sängen, var så trött att jag snoozade i en evighet men drog mig ändå upp för ett kort men skitbra ryggpass! Nu märker jag att jag börjar bli starkare och det ökar på min motivation ännu mer!