Djursholm, The Incredibles 2, Måla & Derby

Jag tänkte summera helgen lite för er, nu när man är ledig varje helg och nu när vi har bil så vill vi mer än gärna ge oss ut på äventyr – så under lördagen så tog vi en tur till Djursholm för att spana in de snygga villorna och knäppa lite kort, några som ni ser här nedanför 🙂 Älsklingen är en så duktig fotograf och man märker verkligen hur viktigt det är att känna sig bekväm med den som fotar, man blir så avslappnad och trygg – så viktigt, är så glad över att ha min duktiga fotograf som ställer upp på mina sociala medier tokigheter ❤

Sen så åkte vi till Mall of Scandinavia där det vankades movie night med The Incredibles 2, som var väldigt bra 😀 Har man sett den första måste man se den andra och man blir faktiskt aldrig för gammal för att titta på barnfilm, speciellt inte om man själv var barn när första filmen kom ut haha Rekommenderar den verkligen 🙂

I går (söndags) så åkte vi ut till en målarvägg i Farsta där älsklingen målade lite med sin kompis, de har en laglig graffitivägg där som de gjorde en målning som en hyllning till en vän. Det var tur att det var så fint väder, för vi var där i några timmar och jag underhöll mig med att leata DIY inspiration och inredningsinspiration så jag har lite idéer nu 🙂

Sen drog vi till en bar vid Årsta för att kolla på derbyt mellan Djurgården och Hammarby. Matchen blev inte alls som vi hade hoppats så när vi väl gick därifrån var man lite halvt putt 😛 Sen storhandlade vi och lagade matlådor för veckan!

Det var vår helg det och nu laddar vi för tisdag och den fortsatta veckan, hade ni en bra helg? 🙂