Fashion Week, Lace Laboratory & Rosé på East

Igår blev det en tur till Stockholm Fashion Week och deras pop-up event vid Norrmalmstorg efter jobbet tillsammans med fina Ava. Då man inte är tillräckligt känd eller så speciellt fashionable för att få en inbjudan till självaste modevisningarna så fick det bli en tur till det offentliga eventet istället som ägde rum på Norrmalmstorg under gårdagen, och längs med biblioteksgatan som var fylld med musik och evenemang 🙂

När vi kom dit hände inte speciellt mycket på scenen så vi gick till Lace Laboratorys pop-up store och jag köpte ett par trosor som jag hört så mycket om! Lace Laboratory är ett nytt varumärke som jag faktiskt har kontaktat om en möjlig fika/lunch för att bli inspirerad över deras resa – hoppas kunna boka in något snart!

Sen gick vi längs med Biblioteksgatan i jakt på en bar att sätta oss vid, men då hela gatan var som en enda stor fest med DJ:s och Fashion Week teman så hamnade vi tillslut på East där vi fick plats inomhus (vi ville sitta på uteserveringen för att fånga in det sista av uteserveringssäsongen men fanns inte plats 🙁 ). Ett glas rosé och någon timme senare så hade vi snackat ikapp om livet sen vi sågs sist (som alltid blir så länge emellan haha, vi måste bli bättre på att ses) innan det var dags att röra sig hemåt 🙂